Pikantni kečap
Za ovaj recept potrebni su vam kilogram paradajza i dve krupne glavice crnog luka.
Očekujte da dobijete oko litar kečapa, a najbolje bi bilo da pripremite manje flašice i kečap čuvate u frižideru ili na niskoj temperaturi u podrumu. Od začina, pripremite 3 kašike vinskog sirćeta, 3 kašike crnog vina, kašičicu slatke mlevene paprike, list lovora, 100 g šećera, mleveni đumbir, karanfilić, muskatni orašćić, so i biber. Način pripreme pročitajte kroz galeriju slika ovde:
http://www.lisa.rs/kuhinja/recepti/6880-lisin-domaci-kecap.html
www.lisa.rs
Za ovaj recept potrebni su vam kilogram paradajza i dve krupne glavice crnog luka.
Očekujte da dobijete oko litar kečapa, a najbolje bi bilo da pripremite manje flašice i kečap čuvate u frižideru ili na niskoj temperaturi u podrumu. Od začina, pripremite 3 kašike vinskog sirćeta, 3 kašike crnog vina, kašičicu slatke mlevene paprike, list lovora, 100 g šećera, mleveni đumbir, karanfilić, muskatni orašćić, so i biber. Način pripreme pročitajte kroz galeriju slika ovde:
http://www.lisa.rs/kuhinja/recepti/6880-lisin-domaci-kecap.html
www.lisa.rs
0 коментара:
Постави коментар